Terveppäterve.

Nohh, aloitetaanpa ärsyttävimmistä: Kokeita on ollut paljon, aikaisin on joutunut menemään kouluun ja on ollut todella uuvuttavaa aloittaa seiskaluokkaa. :/ äää. Kokeista saanut yleisesti kasia. :) Ja arvatkaapas, sain toisen Paul Frankin paidan !!!<3 Äiti osti Hesast, vaikkapa vakuutti pokkana, ettei aikoisi sellaista hankkia. :)) Oon über onnellinen<3. Toisena täytyy taas valittaa sönkköydestäni, jota eräs luokkani ärsyttävä poika on monnta kertaa pilkannut... Kuitenkin, saan nämä kidotut raudat pois ehkäpä jo pian, eikä riemuani voi silloin estää. :DD jesjes.

Oikeesti, pakko nyt valittaa, ku meinluokal on Karkki, ihan kiva tyttö joo, muttakun luulee vaan olevansa joku hiton paras. Valittaa muille kaikesta, että kauheeta flirttiä, mutta jooo näkisittepä vain, kun itse Karkkilainen flirttailee _Ihan vähän_  joo tämän pojan, jonka aijemmin jo mainitsin kanssa. TOINEN asia on, kun tämä Karkki on aikomassa ikäänkuin laihdutuskuurille, vaikka todellakaan ei mikään ylipainoinen ole. ÄÄäääh. Sitten vieläpä puhuu siitä koulussa oikein ylpeilevään sävyyn, kun on jo kaksi viikkoa pysynyt makeisista ja ruoasta irti. Kuulemma hänen vanhemmatkii epäilevät syömishäiriötä Karkille, mutta hän vain menee katsomaan, mitä ruokaa ruokalassa on, voidakseen kertoa sen vanhemmilleen menemättä syömään... Äääää ! Lisäksi Karkki kerto, että on viime vuoden aikana laihduttanut jo 10 kiloa. Siis ihantotta 10 kiloa !!!! Enusko.

Miulle sellanen ajatusten purkaminen on tää kirjottaminen ja räpin kuunteleminen. Myön RHCP (=Red hot chili peppers) on tälläinen purkamiskeino.

~Mare

ps. Haluan sixbackin !!! :D Ooon jo tehny liikkeitä ! :DDD I want, I want,  I want.