Jellurei. Voin nyt aluksi varmaan kertoa itsestäni. :> Joo, oon Mare, oikeaa nimea en nyt taida kertoa. Asun Lappeenrannan lähellä vähän korvempana, kuin Lappeenranta. Olen siis 13-vuotias tyttö, joka nyt syksyllä alottelikin ylä-asteen. Miulla on sellanen kissuliini Niksu, joka on jo aika vanha. Ei siis mikään vanhus vielä. Tuo mustavalkoinen otus on villi ulkokissa, joka syökin noita naapurin kasveja. :p :''DD Eisiinämitään. Miun vanhemmat ei oo eronnu tai mitään, kerroin vain, kun tuo näyttää olevan aika yleistä... Joo-oh. Veljenkin omistan. Omistan ihan. Eli Mark on 15-vuotias pikkupikku poika. :DD Serkku asuu samalla kadulla miun kanssa, sillä muutettiin kesälomalla tänne 2km päähän entisestä asunnosta. Siks oon siis usein yhteyksissä serkkuuni Krisseen.

^^ Olen muuttanut nimiä hieman tai laittanut lempinimiä. Osa nimistä tosin on ihan aitoja, mutta aitoja nimiä ei kylläkään ole montaa...

Asun siis omakotitalossa lähellä ihanan raikasta luontoa, jos niin aina voisi sanoa. Tein tämän blogin purkaakseni tänne tunteitani, en siksi, että sitä moni seuraisi, oisihan se toki kiva, jos joku seuraisikin, ei siinä mitään. :) Päiväkirjaakaan ei tule niin usein kuitenkaan kirjoitettua.

Jos tämän olet lukenut niin huh, huh. :))

~Mare