Oltiin pelaamassa sulkapalloa puoli kahdeksasta puoli yhdeksäään. :>> Sitä ennen kirkolla Hansun, Jannun, Teron ja Akin kaa. :'> Oli kyll tosi kivaa, ja ihan söpö parihan tuo Hansu ja Tero on. :DD Tero on niiiin muuttunut sitten kutosluokan ! Sillon se oli joku hiton angst nuori herra, nyt se on oikein kelpomies, johon rakas Hansuliinini on rakastunut, kuten Tero Hansuunkin. Noo, Jannu on tosiaan rakastunut tuohon Akiinkin, eli siinä oli syy pyytää Akiakin messiin. :> Miun pikkkkuu Saku oli jossain ulkomailla, ja siitä tulee neeekeriii, ootan ihan innolla. :DD Miekii haluaisin olla ruskettunut<3 Ootan iha innoollaa.

Tavattii sitte kirkolla Onnia, Mattia ja Jesseäkii, vaikkapa noiden kanssa ei oikeen juteltu, paitsi Onnille joka tuli jotain sählää mein eteen. :D Ei siin mitää. Tero oli kyl tosi sellane kiva ja ystävälline ja seurallinen yms. Tosi hyvää seuraa kyllä, vaik Tero vissii polttaa ja juokii tuol kirkolla, mut ihasama. Ei se sentää sillo mitää ottanu. (koska sen rakas oli siinä, ja eihän nyt kesken viikkoa sovi) Ihan hyvä vaa, koska vihaan ylipäätään tupakoivia kosiskelijoita jotka luulee oikeesti sen olevan jotenkin coooooliiaaa. Joo, haistakaa paska sellaset, toki ei varmaa kaikki sen takia polta, mut ei tupakan poltost oo mtn vitun apua mihinkää ongelmii, et haistakaa paska jokatapauksessa. Turha sit vinkua miulle ettäkun 'oon riippuvainen, ku kerran otin ja tekee kokoajan mieli lisää.' Mitäs otit, jos on ollu niin hölmö et ekan kerra ottaa ni voivoi. Sit on ollu aika kusipää.

Tässä valitukseni ja kertomiseni tältä päivää, sillä huomenna, saan penkin alle menneen hissankokeeni jota en ehtinyt kunnolla tehdä, menen kaheksaa kouluun, joten petiinkin pitäisi kai raahautuakin. Huomenna taasen nolottaa tämänpäiväiset vammailuni, mutta ei siinä sitten mitään, enemmän alkoi nyt huolestuttaa tämä historian koenumero. APUA, OLEN LIEMESSÄ.

Mare