Jooooo. Moikkaaa<3

Hmhmhm. Mistäs aloittaisin. No tuota. Olin niinkuin kampaajalla tänään, hiukset ihan kivat, vaikka yleensä en tykkää niistä heti leikkauksen ja värjäyksen jälkeen. No, nyt oon kyl tosi tyytyväinen, kampaajani kyl osas työnsä, kun toinki yhen mallikuvan sen luo. : > Lyhyet on tosin joo, mutta haluaisin tavallaan pitkät, mutta en millään jaksa kasvattaa, niin voivoi.

Niivalla oltiin Hansun ja Jannun kaa jotain vaan vammailemassa. Tai moikailtiin ihmisille ja syötiin tikkareita. Ei siis sen ihmeempiä. Kuuntelen nytkii vaan radiota jotain iskelmää. : DD Ja juttelen kavereitten kanssa mesessä. Tosi kiinnostavaa, tiedän.

Ääääkk ! Tiedättekö mitä ? Koulukuvaukset saapuvat keskuuteemme ! Ja synttärini ! Nekin saapuvat. Koulukuvaukset 1-3.10-08 (enmuistamonespäivä) ja 3.10 täytän niinko odotetut 13 ! hmmm.

Kerättiin Suomen punaisen ristin nälkäpäiväkeräykseen rahaa, mut hei, miks ihmeessä ihmiset on nii omahyväisii, ettei osallistu edes eurolla tai alle eurolla keräykseen ! heihaloo, on kamalaa, kun omasta pikku pussukasta lähtee vaikkapa euro keräykseen. Ärsytti tälläset ihmiset. Joillain on asiat tosi huonosti, ja ne oikeesti tarvii sitä pientä ropoa. Ärg. Ja jos niille tulee vaikka tulipalo, ni ne rahat menee siihen apuun. Jokaikinen menee hyväntekeväisyyteen. Ykskin pappa anto lippaaseen 20e setelin. En mie nyt sitä tarkota, et 20e sinne pitäis laittaa, ehei. Yks pikkutyttö anto omista rahoistaan 1e. :) se oli tosi suloinen, ku sen isäkin viel erikseen anto lippaasee rahaa.  Kiitos lahjoittajille jokapuolella Suomea, apuanne oikeesti tarvitaan!<3

Mare